Advertisement
Agentia de presa pentru romanii de pretutindeni
redactia@rgnpress.ro


Menu Principal
Home
- - - - - - -
Arhiva 2004 - listing
- - - - - - -
Arhiva 2004
<<
Mai 2004
>>
D
L
M
M
J
V
S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Cautare
Escape From Romania ii uneste pe romanii din Canada PDF Imprimare E-mail
Romanii din tara frunzei de artar au gasit un mod inedit de a strange randurile. Sub o titulatura mai mult decat graitoare pentru ce inseamna pentru ei faptul ca s-au stabilit in alta tara. Asociatia Escape from Romania  s-a nascut in Canada si organizeaza periodic intalniri pentru romanii de peste granite.  La aceste manifestari sunt chemati sa participe atat membrii EfR, cat si romanii care nu fac parte din organizatia mentionata. Ultima intalnire de acest gen a fost prilejuita de apropierea Craciunului.

Festivitatea s-a desfasurat la sala de banchete a catedralei sarbe Sfantul Sava din Mississauga.  Copiii familiilor care au ales sa participe la intalnirea EfR s-au putut bucura de cadouri, pe liste, din partea lui Mos Craciun.

 Serbarile organizate de Escape from Romania includ programe artistice, program de dans si prezenta unui DJ profesionist. Nu exista fonduri publice pentru finantarea acestor manifestari, de aceea li se cere celor prezenti sa achite o taxa de intrare de 20 de dolari, pentru a acoperi cheltuielile. In invitatie se precizeaza insa ca taxa nu este obligatorie pentru cei care nu dispun de banii acestia sau care ar resimti prea tare lipsa lor din bugetul zilnic. De asemenea o contributie la bufetul comun este binevenita, atata timp cat nu este in cantitati exagerate, se anunta in invitatia EfR.

Organizatia Escape From Romania isi propune sa fie un ajutor pentru romanii care doresc sa emigreze in diverse tari, intr-un fel sau altul si pentru cei care doresc sa obtina o bursa de studii sau un loc de munca.
 
top

(C) 2019 Romanian Global News - singura agentie de presa a romanilor de pretutindeni
Programare si design Ideal Data Solutions