Advertisement
Agentia de presa pentru romanii de pretutindeni
redactia@rgnpress.ro


Menu Principal
Home
- - - - - - -
Arhiva 2004 - listing
- - - - - - -
Arhiva 2004
<<
Septembrie 2004
>>
D
L
M
M
J
V
S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Cautare
Rascumparand Vremea pentru romanii din AmericaPDF Print E-mail
Port Coquitlam, SUA / Romanian Global News
Accesari :823
Saturday, 11 September 2004
Biserica Baptista Romana Emanuel din Port Coquitlam organizeaza sambata, 11 septembrie, seminarul Rascumparand Vremea.

In cadrul evenimentului va fi invitat conferentiarul Rick Grubbs, cel care prezideaza seminarul Schimbarea Vietii. Lucrarile seminarului isi propun sa ofere raspunsuri la intrebari precum ce inseamna sa iti numeri bine zilele sau care este cauza principala a pierderii de timp. De asemenea cei invitati vor incerca sa dea sfaturi practice, aplicabile in viata, pentru probleme cum ar fi incetarea amanarii luarii de decizii, cum sa castigi doua saptamani in fiecare an, cum sa te motivezi si sa ramai motivat. De asemenea o tema care va fi abordata in cadrul seminarului o vor reprezenta cele doua versete din Proverbe care dau solutia reala pentru rascumpararea timpului.  Seminarul Rascumparand Vremea se va desfasura cu incepere de la orele 19.00 la Biserica Baptista Southside, unde intrarea va fi libera.

 

 
Romanii se intalnesc la sarbatoarea sfintilor patroni ai Zurich-uluiPDF Print E-mail
Zurich, Elvetia / Romanian Global News
Accesari :769
Saturday, 11 September 2004

 

Toti credinciosii ortodocsi din Zurich ii vor sarbatori sambata, 11 septembrie, pe Sfintii Felix, Regula si Exuperantius, martiri ai Bisericii din secolul al III-lea si patroni oficiali ai Orasului Zurich, informeaza site-ul romanilor din Elvetia.

Cu aceasta ocazie, parintele Nicolae Enoiu ii invita pe slujitorii si credinciosii Bisericilor Ortodoxe din Cantonul Zurich sa participe la acesta sarbatoare a Ortodoxiei. Programul zilei de duminica va incepe la orele 17.15 cu un pelerinaj de la Wasserkirche la Grossmunster, iar de la ora 18.00 va incepe slujba vecerniei la Biserica Grossmunster. La finele slujbei se va desfasura un apero. Toti cei care aleg sa isi petreaca evlavios ziua de sambata sunt rugati sa aduca, in limita posibilitatilor, preparate cu specific traditional romanesc.

 
Concert Angela Stoica la TorontoPDF Print E-mail
Toronto, Canada / Romanian Global News
Accesari :504
Saturday, 11 September 2004

 

Renumita interpreta Angela Stoica va sustine un recital extraordinar in Toronto sambata, 11 septembrie.

La cererea expresa a publicului, solista va realiza un tur de forta pe durata a patru ore de muzica romaneasca si internationala, sub conducerea muzicala a lui Marius Oprea. Angela Stoica este solista a Radio-Televiziunii Romane si a Teatrului Constantin Tanase, precum si castigatoare a mai multor premii de la Mamaia, Cairo si Vilnius. Evenimentul de la Toronto se va incheia cu dans si o cina in stil romanesc.

 
Artisti plastici romani la DusseldorfPDF Print E-mail
Dusseldorf, Germania / Romanian Global News
Accesari :454
Saturday, 11 September 2004

 

Zilele atelierelor deschise, eveniment ce se va desfasura la Dusseldorf la acest sfarsit de saptamana, va fi un prilej pentru vizitatori de a admira lucrarile a doi artisti plastici romani, Ioana Luca si Adrian Cuba.

. Ioana Luca se afla la cea de-a doua participare la festivalul de la Dusseldorf, ea prezentand o serie de picturi in ulei pe panza si pe lemn, in timp ce Adrian Cuba expune pentru prima data in cadrul Zilelor deschise o colectie de fotografie. Zilele culturale de la Dusseldorf vor reuni, alaturi de cei doi artisti romani, pictori din mai multe tari, printre care si Germania. Expozitia de pictura va fi gazduita de atelierul pictorului german Detlev Foth, deschis sambata si duminica intre orele 14.00 si 22.00. Evenimentul este organizat de Kulturamt Dusseldorf.

 
top

(C) 2020 Romanian Global News - singura agentie de presa a romanilor de pretutindeni
Programare si design Ideal Data Solutions