Advertisement
Agentia de presa pentru romanii de pretutindeni
redactia@rgnpress.ro


Menu Principal
Home
- - - - - - -
Arhiva 2004 - listing
- - - - - - -
Arhiva 2004
<<
August 2004
>>
D
L
M
M
J
V
S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Cautare
Stema austro-ungara in judetul CovasnaPDF Print E-mail
Sf. Gheorghe, Romania/Romanian Global News
Accesari :545
Friday, 13 August 2004

Comunicat referitor la initiativa Presedintelui Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, de a supune dezbaterii publice  problema viitoarei steme a judetului Covasna.

Reprezentantii societatii civile romanesti din judetul Covasna au luat la cunostinta cu surprindere de recentul demers al Presedintelui Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, de a supune dezbaterii publice proiectul viitoarei steme a judetului Covasna, in variante ce exclud reprezentarea populatiei romanesti din judet. In realitate, propunerile A si B sunt aproape identice cu mici modificari de forma. Trimiterea spre dezbatere publica a acestor varinate de steme, ce exclud complet simbolistica romaneasca, constituie o sfidare si o lezare a sentimentelor nationale romanesti. Consecventa cu care se promoveaza vechea stema a judetului din perioada imperiului austro ungar, semnifica in fond, in plan simbolic, intoleranta fata de populatia romaneasca, care reprezinta un sfert din populatia judetului, trezind in constiinta acesteia vremuri revolute, de trista amintire. Consideram ca aceasta initiativa exprima intr-o forma mascata, tendinta de autonomie pe criterii entice a asa-zisului tinut secuiesc. Societatea civila romaneasca din judetul Covasna considera ca stema acestui judet trebuie sa reprezinte realitatea, atat in privinta trecutului, a prezentului cat mai ales a viitorului. Aceasta realitate a insemnat si inseamna convietuirea de secole a populatiei romanesti si maghiare in acelasi spatiu geografic si ca atare, acestea trebuie consemnate deopotriva in simbolistica ce reprezinta stema judetului. Nu putem accepta argumentele de genul celor invocate de domnul Demeter Janos, dupa parerea caruia, actuala propunere de stema nu cuprinde nici elemente romanesti nici unguresti sau ca simbolul bratului inarmat semnifica sacrificiul suprem pentru judetul Covasna. Pare curios ca trebuie sa ne dam viata pentru un judet aflat in inima tarii si ne intrebam, impotriva cui ar fi necesara aceasta jertfa? Al cui e bratul inarmat si a cui e inima stapunsa de sabie? Reprezentantii populatiei romanesti din judet dezaproba lipsa de vointa politica a liderilor UDMR pentru solutionarea unei probleme de interes comun, mentinand artificial o tema care invenineaza inutil climatul de convietuire interetnica. De aceea, ne exprimam deschiderea pentru un dialog constructiv, in vederea finalizarii, cu acordul ambelor parti, a acestei probleme de interes comun. Facem apel la boicotarea acestui asa zis referendum, prin care nu se ofera si o varianta de stema in care sa se regaseasca si romanii din judetul Covasna.

 

Liga Cultural - Crestina Andrei Saguna, Fundatia Culturala Mihai Viteazul, Despartamantul ASTRA Covasna Harghita, Fundatia Nationala Neamul Romanesc - Filiala Covasna, Liga Tineretului Crestin Ortodox Roman - Filiala Sfantu Gheorghe, Uniunea Culturala Vatra Romaneasca Covasna, Asociatia Cultural Crestina Iustinian Teculescu Covasna.
 
Umanistii trimit ajutoare si doi psihologi in TransnistriaPDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :487
Friday, 13 August 2004
Umanistii lui Dan Voiculescu intentioneaza sa se implice in situatia din Transnistria.

Potrivit unui comunicat al PUR, vicepresedintele partidului, Bogdan Pitigoi, pleaca la Tighina la sfarsitul acestei saptamani pentru a sustine elevii si parintii de nationalitate romana care protesteaza fata de oprimarea la care ii supun autoritatile transnistrene. In periplul sau prin Transnistria, Bogdan Pitigoi va fi insotit de doi psihologi si doi medici, echipa care va acorda asistenta scolarilor protestatari. Vizita noastra are ca scop ridicarea moralului copiilor care protesteaza de atatea zile pentru un principiu si pentru respectarea drepturilor democratice. Nu este normal ca acesti copii sa sufere din cauza unor jocuri politice. Suntem alaturi de toti romanii, de toti oamenii care doresc sa-si pastreze identitatea culturala si traditiile, indiferent ca traiesc in interiorul sau in afara granitelor tarii. PUR se pronunta pentru respectarea drepturilor de libera exprimare, educatie si pastrare a identitatii culturale", a declarat Bogdan Pitigoi.De asemenea, vicepresedintele Partidului Umanist va duce in Transnistria apa minerala, alimente constand in dulciuri si conserve, pe care le va oferi parintilor si copiilor baricadati in scoli.

 
Estimari optimiste ale guvernului privind dezvoltarea regiunilor economicePDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :430
Friday, 13 August 2004
Ministrul pentru coordonarea SGG, Eugen Bejinariu, sustine ca, in baza estimarilor guvernamentale si a mai multor studii privind dezvoltarea regionala, cresterea economica  de anul acesta va fi de 5,6% pentru Regiunea Vest si de 5,7% pentru Regiunea Sud - Vest.

Acesta spune ca in  baza rezultatelor confirmate pentru prima jumatate a anului, exista premise ca aceste valori sa fie depasite, atat in cazul regiunii Vest - cuprinzand judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis -cat si pentru Regiunea Sud-Vest - incluzand judetele Mehedinti, Dolj, Gorj,Olt si Valcea. Pentru Regiunea Vest este estimata o crestere de 4,8% a valorii adaugate brute din agricultura, silvicultura, piscicultura si exploatare forestiera, inferioara celei de la nivel national, de 5%, a aratat ministrul. Pentru aceleasi sectoare, cresterea valorii adaugate brute in Regiunea Sud-Vest, ar urma sa fie de 18,9%, net superioara celei a produsului intern brut, a spus Bejinariu, care sustine ca acest lucru se datoreaza conditiilor climaterice si programelor de investitii. Potrivit afirmatiilor sale, cresterea estimata a sectorului serviciilor estede 5,9% pentru Regiunea Vest si de 5,3% in Regiunea Sud - Vest.

 

 
OSCE trimite un emisar la ChisinauPDF Print E-mail
Sofia, Bulgaria/Romanian Global News
Accesari :458
Friday, 13 August 2004
Presedintele in exercitiu al OSCE, ministrul bulgar de Externe Solomon Passi, intentioneaza sa trimita rapid un emisar la Chisinau pentru a continua eforturile de detensionare a relatiilor dintre Republica Moldova si Transnistria.

"Identificarea unei solutii referitoare la scolile cu predare in limba romana din Transnistria este extrem de importanta" a spus Passi intr-un comunicat al misiunii OSCE in Moldova. Presedintele in exercitiu al OSCE a salutat vizitele efectuate, recent, in Republica Moldova, de diplomati ai Uniunii Europene si ai Federatiei Ruse, care au purtat discutii cu oficialii de la Chisinau si Tiraspol in vederea depasirii actualei crize din relatiile bilaterale.

 
Landini sta pe ganduri daca sa preia Tractorul BrasovPDF Print E-mail
Brasov, Romania/Romanian Global News
Accesari :491
Friday, 13 August 2004
Desi initial existau suficiente motive pentru autoritatile romane sa creada ca vor bate palma cu firma italiana Landini pentru societatea de stat Tractorul Brasov, iata ca italienii inca se mai gandesc.Presedintele AVAS, Mircea Ursace, a primit recent o scrisoare din partea Landini in care se arata ca societatea italiana si-a luat un ragaz pana la 15 septembrie pentru a decide daca mai doreste sau nu sa cumpere Tractorul Brasov, dand in schimb asigurari ca aspectele deja negociate pentru o eventuala tranzactie raman valabile. La randul sau presedintele AVAS, Mircea Ursache, a fost de acord cu decalarea termenului pana la care Landini va lua o decizie. In cazul in care nici dupa aceasta data grupul italian nu va exprima un raspuns ferm, AVAS va relua procesul de privatizare. Ursache a transmis, recent, o notificare oficiala grupului Landini in care se comunica investitorului ca toate clauzele rezolutorii ale contractului de privatizare, incheiat in septembrie 2003, au fost indeplinite.
 
Termoelectrica scoate din nou la mezat Electrocentrale GalatiPDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :534
Friday, 13 August 2004
Termoelectrica incearca cu insistenta de ceva vreme sa privatizeze Electrocentrale Galati.

Pana acum insa petitorii nu s-au aratat. De aceea astazi conducerea Termoelectrica  a publicat o noua oferta pentru privatizarea Electrocentrale si Termoserv. Pentru vanzarea pachetului de actiuni compania propune si construirea unei noi capacitati de cogenerare. Mai exact, conform ofertei investitorii interesati de preluarea Electrocentrale Galati pot opta pentru cumpararea pachetului integral de actiuni sau construirea, impreuna cu actualul proprietar, Termoelectrica, a unei noi centrale de producere in comun a energiei electrice si termice (cogenerare). Procedura de vanzare  a filialei Electrocentrale Galati si a firmei de prestari servicii si reparatii Termoserv a fost reluata de trei ori in acest an fara cel mai mic semn din partea vreunui doritor. Daca investitorii vor prefera varianta oferita acum, va fi constituita o societate mixta separata care va functiona ca producator independent de energie.

 
Ministrul pentru relatia cu Parlamentul a pregatit lista cu legi pentru sesiunea extraordinaraPDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :527
Friday, 13 August 2004
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Serban Nicolae, a prezentat astazi in sedinta de guvern  o Nota privind proiectele de lege care pot face obiectul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

Materialul cuprinde atat lista proiectelor de lege aflate deja in procedura parlamentara, cat si cea a proiectelor de lege aprobate de Guvern, care urmeaza sa fie inaintate Parlamentului. In prima categorie, intra proiectul de Lege privind organizarea si functionarea cooperatiei; proiectul de Lege privind organizarea si functionarea Politiei judiciare; proiectul de Lege privind modificarea Legii nr.32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor etc. (aflate in procedura parlamentara la Senat), precum si proiectul de Lege privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice; proiectul de Lege privind
infiintarea, organizarea si functionarea Politiei comunitare pentru ordine publica la nivelul unitatilor administrativ teritoriale; proiectul de Lege privind statutul alesilor locali; proiectul de Lege privind siguranta nationala a Romaniei etc.(aflate in procedura parlamentara la Camera Deputatilor). Din cea de a doua categorie, mentionam proiectul de Lege privind publicitatea si sponsorizarea produselor din tutun si proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr.608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor, cu modificarile si completarile ulterioare. Totodata, ar putea face obiectul unei sesiuni parlamentare extraordinare si proiectele de lege care s-au aflat astazi pe agenda de lucru a Guvernului: proiectul de Lege privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate; proiectul de Lege privind protectia civila; proiectul de Lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice; proiectul de Lege privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane, proiectul de lege privind organizarea si functionarea instantelor si parchetelor militare etc.

 
Cea mai profitabila afacere a statului roman: munca in strainatatePDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :618
Friday, 13 August 2004
Aproximativ 95.000 de persoane au plecat in ultimii doi ani si jumatate, prin intermediul Oficiului de Migratie pentru Fortele de Munca, la munca in strainatate.

Venitul mediu total care s-a realizat in urma acestor deplasari este de 273.672 milioane de euro, conform cifrelor date recent publicitatii de catre directorul OMFM, Daniela Andreescu. Tarile in care Romania trimite in prezent mana de lucru cea mai semnificatica sunt, conform declaratiilor Danielei Andreescu, Germania (cu 64.300 de contracte negociate prin OMFM), Spania (cu 34.142), Elvetia si Ungaria. Numarul de contracte de munca in tari europene au crecut considerabil in ultimii doi ani, ajungandu-se ca numai in prima jumatate a anului acesta un numar de peste 32.000 de romani sa prefere sa plece la munca peste hotare, comparativ cu 2002 cand pe toata durata anului au plecat 22.300. Directorul OMFM  a aratat in conferinta de presa sustinuta zilele trecute ca munca in strainatate este una dintre cele mai profitabile industrii pentru statul roman, in conditiile in care numai din TVA-ul impus banilor cheltuiti in Romania, statul roman a incasat 52 de milioane de euro. Afacerea este una deosebit de profitabila pentru statul roman, care incaseaza o asemenea cantitate de bani, fara sa faca un efort mai mare de 5 euro, suma cheltuita pentru fiecare muncitor care isi exprima doprinta de a pleca sa munceasca in afara tarii, in cadrul procesului de mediere a angajarii. In prezent inca 45.000 de persoane au inaintat dosare, asteptand solutionarea lor.  Pentru ca numarul de cereri este din ce in ce mai mare, statul roman a incheiat o serie de acorduri cu state precum Germania, Spania, destinatiile preferate ale romanilor, urmand ca in curand sa se parafeze un acord de colaborare si intre Franta si tara noastra. Muncile in agricultura sunt segmentul de oferta cel mai solicitat de catre muncitorii romani (cunoscute fiind adevaratele migratii ale romanilor catre plantatiile de capsuni din Spania, sau catre ciupercarii). Pe locul doi se afla munca in cadrul domeniului sanitar, si apoi in constructii, alimentatie publica si alte servicii, a mai aratat Daniela Andreescu.

 
Reprezentantul comitetului Helsinki, Stefan Uratu spune ca scolile romanesti pot functiona legalPDF Print E-mail
Chisinau, Basarabia/Romanian Global News
Accesari :479
Friday, 13 August 2004
Autoproclamatii lideri de la Tiraspol cauta iesire din situatia in care s-au pomenit datorita politicii de genocid si epurarii etnice pe care o infaptuiesc acolo de peste zece ani, sustine presedintele Comitetului Helsinki Moldova, Stefan Uratu.In opinia sa, scolile romanesti din Transnistria nu au nevoie de inregistrare sau acreditare la Tiraspol, deoarece au fost inregistrate si functioneaza conform legislatiei Republicii Moldova. Potrivit unei declaratii a Comitetului Helsinki, difuzata miercuri presei, liderii de la Tiraspol inteleg ca organismele internationale nu vor mai tolera situatia creata in jurul scolilor cu predare in limba romana din Transnistria. Autoproclamatii lideri sunt, chipurile, gata sa admita existenta scolilor romanesti cu conditia ca acestea sa fie inregistrate in conformitate cu legislatia pretinsei republici moldovenesti nistrene. (...) Atat timp cat pretinsa republica nu este recunoscuta de nimeni, nu are dreptul sa impuna altor oameni conditii sau sa intreprinda actiuni ce ar limita drepturile si libertatile acestora intr-o masura mai mare decat prevede legislatia Republicii Moldova, se mai arata in declaratia Comitetului Helsinki.
 
Eminescu in Piata Romaniei din Montreal PDF Print E-mail
Montreal, Canada/Romanian Global News
Accesari :416
Friday, 13 August 2004
In Canada, la Montreal,  au inceput lucrarile de amenajare a locului care va trebui sa devina Piata Romaniei.

In prezent, mai multe escavatoare niveleaza terenul, mic de altfel, in care romanii se vor putea simti in curand ca acasa. In Piata Romaniei urmeaza sa fie amplasata statuia marelui poet national Mihai Eminescu, informeaza corespondentul RGN in Canada. Locul oferit de catre fostul primar Pierre Borque pentru romanii canadieni este intersectia strazii Roy Ouest cu Sewell. Monumentul lui Eminescu, ce urmeaza sa soseasca, cat mai curand in Canada, este programat sa fie dezvelit in cadrul unei festivitati la care se pare ca va participa si presedintele Romaniei, Ion Iliescu. Desi data nu este inca exacta, reprezentantii comunitatii romanesti din Montreal dau ca probabila data de 19 septembrie pentru ceremonia de dezvelire a monumentului.

 
Reprezentantul OSCE, Claus Neukirch, retinut la poarta scolii din TighinaPDF Print E-mail
Tighina, Basarabia/Romanian Global News
Accesari :487
Friday, 13 August 2004
Militia autoproclamatei republici nistrene a inconjurat scoala internat din Tighina  in cursul zilei de miercuri, 11 august, interzicand accesul in zona al lucratorilor scolii, al reprezentantilor Misiunii OSCE in Moldova, precum si al reprezentantilor Ministerului Reintegrarii.

Reprezentantii Misiunii OSCE la Chisinau, sositi la fata locului de dimineata pentru a aduce copiilor hrana si apa, nu au fost lasati sa o faca decat abia dupa amiaza. Angajatii internatului au fost tinuti la poarta timp de doua ore. Solicitat sa comenteze actiunile militienilor, purtatorul de cuvant al Misiunii OSCE in Moldova, Claus Neukirch, a declarat pentru AP FLUX ca acest comportament al autoritatilor transnistrene este inadmisibil. Deconectarea scolii internat de la reteaua de aprovizionare cu apa si energie electrica nu poate fi acceptata, iar faptul ca militia nu ne permite sa transmitem copiilor hrana si apa este pur si simplu inuman, a precizat Neukirch. La randul sau, ministrul Reintegrarii, Vasili Sova, a declarat ca situatia se agraveaza din moment ce, in ultimele zile, militia transnistreana creeaza obstacole in calea celor ce doresc sa viziteze scoala internat din Tighina, impiedicand astfel functionarea normala a scolii. Scopul nostru este sa cream conditii pentru ca elevii din scolile romanesti din Transnistria sa poata merge la scoala in noul an de studii. Abia dupa rezolvarea acestei probleme putem sa le examinam, in orice format, si pe toate celelalte, a spus Sova. Directorul scolii internat din Tighina, Maria Ungureanu, a accentuat ca militienii adunati joi, 12 august, in jurul internatului au avut aceeasi indicatie - sa nu permita intrarea nimanui, in afara de medic si asistenta. Militia a incercat sa nu-i permita intrarea directorului adjunct al internatului, Lidia Pocitarenco, impingand-o afara din curte. Nici reprezentantii Misiunii OSCE nu au fost lasati sa intre. In ultimele doua saptamani am avut parte de un mic ragaz, dar acum au fost aduse noi forte de militieni, cred ca nu numai din Tighina, dar si din Tiraspol, Dubasari si Grigoriopol, care sunt foarte agresivi, a subliniat ea. Ungureanu a spus ca a primit miercuri, 11 august, doua scrisori din partea administratiei Tighina, prin care i se cere ca pana la 15 august sa prezinte liste in care sa indice numele angajatilor si ale copiilor, pentru ca acestia sa poata fi inscrisi la alte locuri de munca si institutii de invatamant. De asemenea, i s-a propus transferarea copiilor din internat intr-o gradinita, unde sunt conditii normale pentru viata acestora.

 
Micii sahisti romani din Canada pleaca la AtenaPDF Print E-mail
Toronto, Canada/Romanian Global News
Accesari :497
Friday, 13 August 2004
{mosimage}Federatia Canadiana de Sah are nevoie de sprijin pentru sponzorizarea copiilor care vor sa mearga la Campionatul Mondial de Sah pentru Tineret, care se va desfasura in Grecia in luna noiembrie a acestui an.

{mosimage}Comunitatea romaneasca din Canada are deja doi micuti reprezentanti, din partea clubului Cavalerii (The Knights) ca mebri in echipa nationala. Este vorba despre Alexandra Botez, care participa la categoria fete sub 10 ani, si Stefan Trandafir, pentru categoria baieti sub 14 ani. Alexandra Botez este in momentul de fata campioana nationala a Canadei la sah. Pentru ca micuta campioana romanca sa poata merge la Atena, la mondialele de sah, Consiliul Director al Centrului Comunitar Romanesc a hotarat, in urma cu catva timp, sa doneze pentru aceasta cauza profitul obtinut din actiunea Show&Shine.

 
Trece SIS-ul de la vorbe la fapte?PDF Print E-mail
Chisinau, Basarabia/Romanian Global News
Accesari :434
Friday, 13 August 2004
Regizorul TV Iurie Suiu, participant activ la protestele organizate de jurnalistii de la Teleradio-Moldova, a fost atacat de catre doua persoane in timp ce se indrepta miercuri, 11 august, spre Casa Radio,  locul desfasurarii actiunilor de protest non-stop.

Suiu spune ca a fost lovit cu un obiect de sticla, care potrivit expertizei medico-legale, i-a produs deasupra sprancenei stangi o plaga liniara cu lungimea 2,5 centimetri, iar la pleoapa exterioara - o echimoza violacee de 3 centimetri in diametru. Atacatorii nu i-au luat nimic si nici nu au vorbit cu el. Consider ca acest atac nu este intamplator, ci are legatura cu protestele desfasurate de noi, pentru ca, nu o singura data, reprezentantii SIS s-au apropiat de noi pentru a ne avertiza ca vom avea probleme in cazul in care nu vom inceta sa protestam. Nu exclud posibilitatea ca a fost o tentativa de omor. Este o incercare de a ne intimida, a declarat joi, 12 august, Iurie Suiu. Un alt protestatar de la Casa Radio, telejurnalistul Sozont Podoprigor, colegul lui Suiu, sustine ca asemenea scenarii sunt pregatite pentru toti cei care protesteaza.

 
Hamlet se joaca in limba romana in UngariaPDF Print E-mail
Zambek, Ungaria/Romanian Global News
Accesari :434
Friday, 13 August 2004
Teatrul in aer liber de la poalele ruinelor Zsambek va gazdui sambata, 14 martie, o serie de spectacole teatrale, din cadrul stagiunii estivale.

Directoarea teatrului, Matyasi Iren, a reusit sa aduca laolalta mai multe trupe de teatru de peste hotare. Piesa Hamlet, de W. Shakespeare, va fi astfel jucata in 6 limbi si conceptii regizorale diferite. Printre trupele participante, se numara si cea a Teatrului Naţional din Cluj, secţia romana, care anunta o distributie inedita, personajul principal fiind interpretat de un actor maghiar, insa in limba romana.

 
Romanii la prima editie a turneului de baschet din British ColumbiaPDF Print E-mail
British Columbia, Canada/Romanian Global News
Accesari :495
Friday, 13 August 2004
Centrul Comunitar Romanesc din British Columbia organizeaza la acest sfarsit de saptamana, in zilele de 14 si 15 august, prima editie a turneului de baschet.

Competitia se va desfasura in Queens Park, New Westminster cu incepere de sambata, 14 august, de la orele 10.00. Tragerea la sorti a echipelor si a jocurilor va avea loc in cursul aceleiasi zile, mai devreme insa cu o jumatate de ora, de la 9.30. Jocurile se vor desfasura 3 la 3, echipele avand maxim patru jucatori, dintre care unul va fi rezerva. Se poate ajunge si la situatia in care pe teren sa ramana doi jucatori. Durata fiecarui meci de baschet va fi de 20 de minute, organizata in doua reprize a cate 10 minute fiecare, iar time-out-ul (numai cate unul permis pentru fiecare echipa) va avea 1 minut. In caz de egalitate, la sfarsitul duratei regulamentare de joc, va fi declarata invingatoare echipa care a obtinut cele mai multe puncte in urma aruncarilor libere la cos.

 
Transilvania petrece la LondraPDF Print E-mail
Londra, Marea Britanie/Romanian Global News
Accesari :375
Friday, 13 August 2004
Vineri, 13 august, clubul LVPO din Londra gazduieste o petrecere romaneasca cu accente transilvanene.

Se va dansa, se va asculta muzica traditionala romaneasca, dar si muzica actuala, totul pentru a-i face pe romanii din Londra sa simta cat mai aproape de ei atmosfera prieteneasca de acasa. Organizatorii petrecerii ii asteapta pe toti cei care doresc sa petreaca inca o seara de neuitat alaturi de romanii din Londra, sa se indrepte catre clubul gazda, incepand cu ora 19.30. Dansul va dura pana in jurul orelor 3.00 dimineata. Biletul de intrare la petrecere este de 5 lire sterline.

 
top

(C) 2021 Romanian Global News - singura agentie de presa a romanilor de pretutindeni
Programare si design Ideal Data Solutions