Advertisement
Agentia de presa pentru romanii de pretutindeni
redactia@rgnpress.ro


Menu Principal
Home
- - - - - - -
Arhiva 2004 - listing
- - - - - - -
Arhiva 2004
<<
Iunie 2004
>>
D
L
M
M
J
V
S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Cautare
1000 de dolari pe an pentru securitatea IT a afaceriiPDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/Romanian Global News
Accesari :545
Monday, 21 June 2004
1000 de dolari pe an este suma pe care o investesc in securitatea IT mai mult de doua treimi dintre firmele din Romania, se arata intr-un sondaj GeCAD NET.

Sondajul a fost realizat in ultimile trei luni, iar firmele care au furnizat date in acest sens au fost in numar de 1.300. Dintre acestea numai 20% au bugete pentru retelele informatice care se ridica la peste 10.000 de dolari anual, in timp ce un procent foarte mare (64,6) abia ajung la un buget de 1.000 de dolari. Cele mai mici procente au fost intrunite de firmele care au un buget  intre 1.000 si 3.000 de dolari (9% din companiile participante) si cele cu un buget intre 3.000 si 10.000 de dolari (6,4%). Sondajul GeCAD NET releva totusi ca in Romania sunt tot mai multe companii care aloca un buget crescut tehnicilor informationale si securizarii acestora, intelegand ca sistemul informatic este o componenta foarte importanta in afaceri, dupa cum arata directorul firmei care a realizat studiul, Dan Broasca. In timp ce in Romania putine sunt firmele care inteleg sa investeasca mai mult de 1000 de dolari in securizarea din punct de vedere informatic a afacerii proprii, pe piata mondiala bugetele pe care companiile le aloca securitatii IT s-au ridicat anul trecut la 42 de miliarde de dolari.

 
Un nou centru de terapie anti-drogPDF Print E-mail
Timisu de Sus, Romania/ Roamanian Global News
Accesari :567
Monday, 21 June 2004
Centrul de Excelenta de tip comunitate terapeutica postcura, destinat tinerilor consumatori de droguri este un proiect comun al Agentiei Nationale Antidrog (ANA) si al Autoritatatii Nationale pentru Tineret (ANT). Cele doua autoritati vor semna luni, 21 iunie, un protocol privind infiintarea acestui centru.  Initiativa se doreste parte a programelor derulate de ONU, care a propus pentru Ziua Internationala de Lupta mpotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri celebrata la 26 iunie -  tema "Drogurile: Tratamentul da rezultate".  ONU dorest sa sublinieze astfel importanta terapiei in combarerea traficului si consumului de droguri. Centrul de Excelenta va functiona la Timisu de Sus, jud. Prahova, unde ANA va asigura terapie de specialitate.
 
Intalnire bilaterala romano-rusa la MoscovaPDF Print E-mail
Moscova, Rusia/ Roamanian Global News
Accesari :531
Monday, 21 June 2004
Marti, 22 iunie, va avea loc vizita oficiala la Moscova a unei delegatii romane conduse de secretarul de stat al MAE George Ciamba.

Delegatia romana va avea convorbiri cu adjunctii ministrului rus al afacerilor externe, Iurii Fedotov si Vladimir Cijov, pe probleme multilaterale de actualitate in arena internationala. Astfel, vor fi discutate aspecte legate de situatia din Orientul Mijlociu, Kosovo, dar si probleme privind mai buna organizare a cooperarii la nivelul noii structuri de securitate europene si ONU. Deosebit de semnificative vor fi discutiile privitoare la faptul ca in luan iulie presedintia Consiliului de Securitate al ONU va fi asigurata de Romania.

 
Literatura romana in totalitarismPDF Print E-mail
Paris, Franta/Roamanian Global News
Accesari :560
Monday, 21 June 2004
Literatura romana in anii de totalitarism este tema unei dezbateri sustinute luni, 21 iunie, la Centrul Cultural Roman din Paris de catre presedintele Academiei Romane, Eugen Simion.

Alaturi de acesta, critici literari romani precum Oana Soare, Andrei Grigor si Razvan Voicu vor mai dezbate aceeasi tema, avand ca punct de plecare in discutiile lor Jurnalul lui Marin Preda. Seara se va incheia odata cu difuzarea peliculei regizate de Stere Gulea, Morometii, film realizat dupa romanul cu acelasi nume al lui Marin Preda. Fimul este programat sa inceapa la ora 20.00.

 
Un nou forum de discutii virtuale al romanilor din ChicagoPDF Print E-mail
Illinois, Chicago/ Romanian Global News
Accesari :595
Monday, 21 June 2004
Illinois Romanian-American Community anunta lansarea noului forum RomaniansChicago gazduit de Yahoo Groups. Acest grup a fost infiintat in dorinta de a apropia romanii din Chicago si imprejurimi prin Internet. Scopul sau este de a facilita schimbul de informatii legate de viata sociala a romanilor din Chicago. Exista mai multe sectiuni, dar in sectiunea DATABASE romanii doritori sunt invitati sa posteze datele personale; sectiunea CALENDAR va cuprinde evenimentele importante, cunoscute de membrii acestui nou forum Adresa web a grupului este http://groups.yahoo.com/group/RomaniansChicago iar pasii de urmat sunt aceeasi ca si pentru alte grupuri de discutie de pe Yahoo. Moderatorul pune la dispozitie si posibilitatea inscrierii gratuite la adresa: romanianschicago-subscribe@yahoogroups.com.
 
Culori romanesti reunite in expozitie, in FinlandaPDF Print E-mail
Finlanda/ Romanian Global News
Accesari :573
Monday, 21 June 2004
In perioada 1 27 iunie, la Kouvola Talo Varuskuntakatu 11, renumita artista Cristina Nemteanu lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de arta si culoare

la expozitia personala cu titlul Iubire pentru culori si forme . Evenimentul este sprijinit de Ambasada Romaniei la Helsinki. Programul expozitiei este marti vineri, orele 11,00 18,00 sambata duminica, orele 12,00-17,00.

 
Super concert pop romanesc la LondraPDF Print E-mail
Londra, Marea Britanie/Romanian Global News
Accesari :540
Monday, 21 June 2004
Marti, 22 iunie, va avea loc la Londra unul dintre cele mai mari concerte pop romanesti din ultima perioada. Clubul londonez Equinox este cel care va gazdui concertul in care vor canta Paula Seling si  7Th Heaven, Narcisa Suciu si Gasca de acasa, Victor Socaciu, Atac.

Dupa ce saptamana trecuta artistii romani au cantat pentru romanii din Italia, ei se vor gasi zilele acestea la Londra unde vor organiza o seara intreaga de petrecere in stil romanesc. In afara de concertul pe care il vor sustine se va organiza si o tombola la care se vor castiga trei casete audio. Accesul la spectacol se va face liber, dar este necesara o rezervare prealabila. Au fost luate toate masurile de securitate necesare pentru ca seara sa se desfasoare fara incidente, interzicandu-se accesul in sala de concerte cu arme sau alte obiecte ascutite, la fel ca si cu bauturi alcoolice. Evenimentul este organizat de catre Fundatia Phoenix, sponzorizat de Western Union si desfasurat cu sprijinul Centrului cultural Roman din Londra.

 
Presedintele OSCE, Solomon Passy asteptat la ChisinauPDF Print E-mail
Chisinau, Basarabia/Romanian Global News
Accesari :510
Monday, 21 June 2004
Presedintele in exercitiu al OSCE, ministrul de Externe al Bulgariei, Solomon Passy, se va afla la Chisinau in zilele de 21 si 22 iunie pentru "a sustine eforturile orientate spre solutionarea problemei transnistrene" si pentru "a incuraja democratizarea si reformele in intreaga tara".

Potrivit unui comunicat de presa al Misiunii OSCE in Moldova, Passy, care a dat curs unei invitatii din partea Guvernului Republicii Moldova, va examina mersul negocierilor politice privind solutionarea diferendului transnistrean cu presedintele Vladimir Voronin, cu ministrul de Externe Andrei Stratan si la Tiraspol, cu Igor Smirnov. De asemenea, Passy va avea intrevederi cu reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale si cu liderii partidelor politice. Printre chestiunile ce urmeaza a fi examinate figureaza implementarea deciziilor summit-ului OSCE de la Istanbul si respectarea drepturilor omului pe ambele maluri ale raului Nistru.

 
Vizele pentru Ucraina, separa romanii de pe cele doua parti ale frontiereiPDF Print E-mail
Cernauti, Ucraina/ Romanian Global News
Accesari :528
Monday, 21 June 2004
Romania si Ucraina vor introduce incepand cu 16 iulie curent, regimul de vize reciproc, se arata intr-un comunicat de presa al MAE.

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti a adus la cunostinta ca in vederea respectarii de catre partea romana a angajamentelor asumate fata de Uniunea Europeana, Romania se afla in plin proces de armonizare a prevederilor in domeniul vizelor cu cele comunitare, prin introducerea regimului de calatorii pe baza de vize in relatiile cu statele ai caror cetateni au nevoie de viza pentru a putea calatori in Uniunea Europeana, inclusiv Ucraina. Astfel, la 16 iulie va intra in vigoare Acordul dintre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind calatoriile cetatenilor, semnat la Kiev, la 19 decembrie 2003 si aprobat de catre Guvernul Romaniei la 26 februarie 2004. MAE roman precizeaza ca data de 5 iulie anuntata recent avea in vedere introducerea unilaterala a regimului de vize de catre partea romana, in conditiile in care partea ucraineana nu ar fi transmis, in timp util, notificarea privind aprobarea Acordului sus-mentionat. Avand in vedere ca aceasta notificare a fost efectuata la 16 iunie finalizandu-se procedurile de intrare in vigoare a Acordului, prevederile acestuia devin aplicabile de la 16 iulie curent. Potrivit Acordului bilateral, cetatenii statului unei parti contractante pot intra, iesi sau ramane pe teritoriul statului celeilalte parti contractante (cu respectarea reglementarilor privind sederea si inregistrarea in vigoare in acest stat) fara vize, daca se afla in tranzit spre un stat tert (numai prin zona de tranzit aeroportuar), daca sunt posesorii unui permis de sedere permanenta, daca sunt membri ai echipajelor navelor fluviale si maritime pe baza carnetelor de marinar valabile si a evidentelor din jurnalul de bord sau extrase ale acestora) sau daca sunt membri ai echipajelor navelor aeriene ale aviatiei civile (pe baza de legitimatii valabile de membru al echipajului navei aeriene si a inscrisului din declaratia generala, planul de zbor).

 
Copiii aradeni se solidarizeaza cu romanii din TimocPDF Print E-mail
Arad, Romania/Romanian Global News
Accesari :602
Monday, 21 June 2004
La finele saptamanii trecute, copiii din Arad au trimis scrisori episcopului sarb al Timocului si premierului roman, Adrian Nastase in care cereau sprijin pentru construirea unei biserici romanesti in satul Malainita.

In ultimele zile de scoala, elevii de clasa a IV-a de la o scoala din Arad au decis sa incerce sa rezolve probleme despre care invatasera la educatie civica. O fetita aradeanca de numai 11 ani, pe nume Oana Secheres a trimis o scrisoare episcopului Iustin al Timocului in care ii cere acestuia sa intervina in sprijinul romanilor din Timoc care vor sa-si construiasca o biserica, amintindu-i acestuia, in acelasi timp, ca in Arad exista o biserica sarbesca. In Timoc nu e voie una romanesca ? intreaba micuta in finalul mesajului sau catre episcop. Copiii aradeni au tinut sa intervina si pe langa premierul Nastase, caruia i-au cerut sa faca tot posibilul pentru ca acei romani timoceni sa obtina autorizatia de construire. Elevii scolii 15 din Arad au reusit sa faca si primul pas concret in ajutorul timocenilor, ei strangand bani pentru primele 100 de caramizi necesare constructiei. Presedintele Asociatiei Invatatorilor Aradeni, Viorel Dolha, este cel care a transmis aceasta informatie, el tinand sa remarce lectia pe care acesti copii au dat-o societatii civile si lehamitei adultilor.

 
Romanii din grupul de dialog virtual RWW se adreseaza Presedintelui IliescuPDF Print E-mail
Bucuresti, Romania/ Romanian Global News
Accesari :597
Monday, 21 June 2004

Referitor la noua Lege privind regimul juridic al adoptiei, grupul de dialog virtual Romanians World Wide a lansat o scrisoare ce va fi adresata Presedintelui Iliescu, la care ii invita si pe alti romani din lume sa adere, fie direct pe Forum, fie la adresa florinrapan@yahoo.ca, indicand numele, titlul, tara de domiciliu, adresa de e-mail, si organizatia din care fac parte, daca este cazul, cei interesati.

Redam in cele ce urmeaza textul scrisorii:

Excelentei Sale Domnul Ion Iliescu, Presedintele Romaniei

Palatul Cotroceni, Bucuresti

Re. Legea privind regimul juridic al adoptiei

17 iunie 2004

Stimate domnule Presedinte Ion Iliescu,

Ca cetateni romani aflati dincolo de granitele tarii urmarim cu viu interes transformarile pe care le sufera societatea romaneasca pe drumul integrarii euro-atlantice. Suntem, de asemenea, placut impresionati de eforturile pe care le face Romania de a intari relatiile cu toti romanii din afara granitelor conform Articolului 7 din Constitutia Romaniei. Noua lege privind regimul juridic al adoptiei, recent aprobata de legislativul roman, este insa in contradictie atat cu spiritul Articolului 7, cat si cu prevederile Articolului 16, paragraful 1 din Constitutia Romaniei care garanteaza ca toti cetatenii romani sunt egali in fata legilor Romaniei. Consideram ca textul legii, in forma adoptata de Camerele Parlamentare din Romania, ii discrimineaza pe romanii cu domiciliul in strainatate, creand un dublu standard, intre romanii cu domiciliul in Romania si cei cu domiciliul in alta tara. Credem ca ar fi oportun ca textul legii sa fie revizuit, in sensul incorporarii de reglementari privind adoptiile internationale pentru cetatenii romani cu domiciliul in strainatate si introducerea de clauze ce institutionalizeaza proceduri de analiza a fiecarei cereri de adoptie internationala pentru acestia, intr-un mod similar cu procedurile stipulate pentru adoptiile interne. Va rugam sa considerati retrimiterea textului Legii in forma actuala catre camerele legislative romanesti, pentru a fi reformulat, in sensul de a nu crea discriminare intre cetatenii romani pe baza domiciliului acestora, si pentru a da o sansa copiilor romani ce au nevoie de o familie sa fie viitoare punti de legatura intre Romania si tara de adoptie. Va adresam cele mai calde urari de bine si succes in activitatea dumneavoastra, sperand ca veti accepta sa promulgati o lege care sa deserveasca pe toti romanii, indiferent de domiciliu, si care sa promoveze interesul copiilor de a fi crescuti in familii de romani ce le pot oferi o viata cat mai buna.

Semneaza.. fiecare roman din strainatate interesat.

 
Partidul Democrat sarb in vizita la romanii din VoievodinaPDF Print E-mail
Varset, Serbia/ Romanian Global News
Accesari :511
Monday, 21 June 2004
La sediul Comunitatii Romanilor din Serbia s-a deplasat zilele trecute o delegatie a Partidului Democrat condusa de doamna Ruzica Djindjić, sotia prim-ministrului Zoran Djindjić, asasinat anul trecut.

A fost o vizita oficiala a reprezentantilor PD sarb, printre care au fost membrii presedintiei Slobodan Gavrilović si Milorad Djurić. Dintre reprezentantii romani, la intalnire au participat organizatiile: Comunitatea Romanilor din Serbia, Alianta Romanilor din Voivodina, CPE Libertatea. Intalnirea a fost organizata la cererea romanilor si a reprezentat dovada sustinerii candidatului democrat Boris Tadić in turul doi de scrutin, la alegerile prezidentiale care urmeaza sa se desfasoare la 27 iunie. Delegatia democratilor s-a declarat foarte multumita de sprijinul primit din partea romanilor si de rezultatele obtinute in localitatile cu populatie romaneasca, unde Boris Tadić a castigat in jur de 80% din voturi. După intalnire, delegatiile s-au deplasat intr-o vizita la Catedrala Bisericii Ortodoxe Romane din Varset, transmite corespondentul Romanian Global News.

 
Un roman candideaza la alegerile parlamentare din CanadaPDF Print E-mail
Canada/ Romanian Global News
Accesari :513
Monday, 21 June 2004
Thomas Ichim, un tanar roman, se afla angajat in cursa pentru Parlamentul Canadei din partea Partidului Conservator Kitchener Center, scrie site-ul www.TheBans.com, al romanilor din Canada.

Thomas Ichim si-a castigat prestigiul si recunoasterea internationala prin cercetarile sale privind cancerul si transplantele. De asemenea, tanarul roman lupta pentru protejarea bisericilor, fiind un puternic critic al casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Mult success!

 
Drumul Crucii, de la Chisinau la PutnaPDF Print E-mail
Chisinau, Basarabia/ Romanian Global News
Accesari :935
Monday, 21 June 2004

Incepand din 20 iunie, un grup de romani, reprezentanti ai mai multor organizatii civice din Republica Moldova, organizeaza actiunea Drumul Crucii.

Incepand din 20 iunie, un grup de romani, reprezentanti ai mai multor organizatii civice din Republica Moldova, organizeaza actiunea Drumul Crucii. Acest mars, pornit de la Chisinau cu destinatia - mormantul Sfantului Domnitor Stefan cel Mare, la Putna si inapoi, va avea o lungime totala de peste 1.000 km si va fi strabatut exclusiv pe jos, cu Crucea in spate, pentru a comemora actele de vitejie ale Domnitorului si a ostenilor sai. Drumul Crucii va insemna inchinare si rugaciuni la zeci de manastiri si biserici, cea mai mare parte dintre acestea ctitorite de evlaviosul Domnitor sau ajutate cu danii si podoabe de Domnia Sa. De asemenea, acest grup va trece pe la Cetatile si Curtile domnesti ridicate sau intarite de Stefan cel Mare, unde credinciosi romani vor aduce recunostinta lor. Participantii pleaca de la Monumentul Stefan cel Mare din Chisinau in ziua de 20 iunie ca in dimineata de 2 iulie sa fie la mormantul Domnitorului, la Putna.  Va oferim programul ativitatii transmis agentiei Romanian Global News de conducatorul grupului de participanti la Drumul Cruci, Mihai Adauge si presedintele Asociatiei Profesorilor de Istorie din Republica Moldova, Liuba Stavinschi: 20 iunie (duminica) - Chisinau (Monumentul lui Stefan cel Mare si Sfant; Piata Marii  Adunari Nationale) Hancesti; 21 iunie  (luni) - Hancesti - Lapusna Leuseni; 22 iunie (marti) - Leuseni - Albita - Husi (Biserica episcopiei ctitorita de Stefan cel Mare) - Cretesti; 23 iunie (miercuri) Cretesti - Vaslui (Monumentul lui Stefan cel Mare; Curtea domneasca; Biserica Sf. loan ctitorita de Stefan cel Mare, 1490; Memorialul de la Podul Inalt; locul unde Stefan a castigat cea mai mare batalie, la 10 ianuarie 1475, impotriva Imperiului Otoman); 24 iunie (joi) Vaslui Odobesti (vestita podgorie a lui Stefan cel Mare) Traian raul Siret; 25 iunie (vineri) - raul Siret - Bacau (un al doilea oras de resedinta ales de Stefan unde l-a instalat pe fiul sau Alexandru; ruinele Curtii domnesti ridicate din porunca lui Stefan; Biserica Precista, 1491; Casa memoriala "G.Bacovia") - ("DrumulBistritei", cunoscut drum comercial pe timpul lui Stefan si cunoscut itinerar pe unde Stefan si-a purtat oastea in timpul multiplelor campanii militare impotriva turcilor, 1473, 1476, 1477, 1480) - Buhusi (conacul marilor boieri Buhusi, inruditi cu Stefan cel Mare) - Dumbrava Rosie; 26 iunie (sambata) - Dumbrava Rosie - Piatra Neamt (Ruinele Curtii domnesti a lui Stefan; Biserica Sf.Ioan, ctitoria lui Stefan, 1497;Turnul-clopotnita din 1499)-manastirea Bistrita (ctitoria lui Alexandru eel Bun) - manastirea Pangarati (ridicata pe locul unei sihastrii ridicata de Stefan cel Mare) - manastirea Bisericani (inceputa de Stefan cel Mare si finisata de Stefanita Voda) - Stefan cel Mare - Razboieni (localitate unde Stefan, la 1476, a avut o mare si grea batalie; Biserica Sf. Arhangheli, 1496); 27 iunie (duminica) - Razboieni - Grumazesti - manastirea Varatec -manastirea Agapia  - Humulesti  (casa muzeu "Ion Creanga"); 28 iunie (luni) - Humulesti - Targu Neamt (Cetatea Neamtului ridicata de  Stefan cel Mare) - manastirea Secu (ctitoria lui Nistor Ureche, 1602; mormantul Vaarlam) - manastirea Sihastrie - manastirea Neamt (cu Biserica ctitorita de Stefan, 1495; mare centru cultural in timpul lui Stefan cel Mare) - manastirea Rasca (ctitoria lui Petru Rares, 1542; loc de exil pentru M.Kogdlniceanu, A.Russo) - Baia (prima capitala a statului medieval moldovenesc; localitate unde Stefan a castigat, la 1467, o mare batalie impotriva lui Matias Corvinul; Biserica Alba ctitorita de Stefan dupa batalie); 29 iunie (marti) - Baia - Cornul Luncii - manastirea Slatina (ctitoria lui  Al. Lapusneanu) - manastirea Voronet (ctitoria lui Stefan, 1488); 30 iunie (miercuri) - Manastirea Voronet - Gura Humorului manastirea Humorului (1530; mare centru cultural in timpul lui Stefan; Tetraevanghelul de la Humor" cu chipul lui Stefan; clopotul "Stefan Voda") - manastirea Arbore - Volovat (ctitorie a lui Stefan cel Mare, 1500-1502; anterior pe acest loc s-a aflat o ctitorie mica a lui Dragos Voda, pe care pe care Stefan a mutat-o la Putna); 1 iulie (joi) Volovat - manastirea Sucevita (ctitoria Movilestilor) - Putna; 2 iulie (vineri) - Intrarea oficiala la Putna  (la ora 9,00) Instalarea Crucii; La mormantul domnitorului - depunere de pamant adus de la ctitoriile lui Stefan, de pe campurile marilor batalii ale lui Stefan, de la cetatile lui Stefan, de la curtile domnesti ale lui Stefan; 3 iulie (sambata) - Participarea la Congresul studentilor organizat la Putna; 4 iulie (duminica) - Putna (Primirea si Sfintirea Troitei/Crucii ce va fi adusa la Chisina) - Radauti (Biserica lui Bogdan I; Necropola primilor domnitori - Bogdan I, Roman I, Stefan I - realizata din porunca lui Stefan cel Mare); 5 iulie (luni) - Radauti - Patrauti (ctitorie a lui Stefan, 1487) Dragomirna (ctitoria mitropolitului Anastasie Crimea, 1602-1609)-Suceava (Cetatea de scaun; Curtea domneasca; Zamca); 6 iulie (marti) Suceava - Ipotesti (Casa muzeu "Mihai Eminescu"); 7 iulie (miercuri) - Ipotesti Botosani (aici au avut curti domnesti Stefan cel Mare si alti domnitori dupa el; Biserica Popauti, ctitorita de Stefan cel Mare, 1496; Biserica "Sf.Gheorghe" si Biserica "Uspenia ", ctitorii ale Elenei Rares, in cea din urma a fost botezat si M.Eminescu; casa muzeu "Nicolae lorga ") - Stefanesti (localitate unde au avut mari batalii - Stefan cel Mare, Petru Rares, Movilestii; casa muzeu a marelui pictor Stefan Luchian); 8 iulie (joi) - Stefanesti - Stanca - (trecerea peste Prut) Costesti (satul de bastina al marelui carturar Silvian Lucaci, rector la Academia domneasca de la Putna, sf. sec. XVI) - Rascani; 9 iulie (vineri) Rascani - Balti (monumentul lui Stefan cel Mare si Sfant); Sangerei - 10 iulie (sambata) - Sangerei - Orhei; 11 iulie (duminica) Orhei - Chisinau (Piata Marii Adunari Nationale; Monumentul lui stefan cel Mare si Sfant).

 
top

(C) 2021 Romanian Global News - singura agentie de presa a romanilor de pretutindeni
Programare si design Ideal Data Solutions